emblem

ЗАКОН УКРАЇНИПро основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів

Останні зміни внесено: Закон України від 21.08.2024 № 3911-IX

Цей Закон регулює відносини між органами виконавчої влади, операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів і визначає порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї.

Розділ I. Загальні положення

Стаття 1. Терміни та їх визначення

1. У цьому Законі терміни вживаються в такому значенні:

1) агропродовольчий ринок — суб’єкт господарювання, що створює належні умови для реалізації (оптової реалізації) сільськогосподарської продукції, в тому числі харчових продуктів, на спеціально оснащених та відведених місцях відповідно до закону;

2) пункт 2 частини першої статті 1 виключено

3) аналіз ризику — процес, що складається з трьох взаємопов’язаних компонентів: оці...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search