Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Курятина І кат./ патрана | 100 | 90 | 10,17 | 5,25 | 3,75 | 108,17 | 
| Цибуля | 5 | 4 | 0,10 | - | 0,40 | 2,80 | 
| Морква | 5 | 4 | 0,10 | 0,01 | 0,40 | 1,30 | 
| Всього | 10,37 | 5,26 | 4,55 | 112,27 | ||
| Втрати при тепловому обробленні, % | 6,00 | 6,00 | 6,00 | 10,00 | ||
| Вага готової страви: 80 г | ||||||
Технологія приготування: курячі тушки відварюють, розділяють на порції та відварюють до готовності.
Оцінювання готової страви: світло-коричневий колір.
Кури відварні
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | ... | |||||
