Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Курятина І кат./ патрана |
100 |
90 |
10,17 |
5,25 |
3,75 |
108,17 |
Цибуля |
5 |
4 |
0,10 |
- |
0,40 |
2,80 |
Морква |
5 |
4 |
0,10 |
0,01 |
0,40 |
1,30 |
Всього |
10,37 |
5,26 |
4,55 |
112,27 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,00 |
6,00 |
6,00 |
10,00 | ||
Вага готової страви: 80 г |
Технологія приготування: курячі тушки відварюють, розділяють на порції та відварюють до готовності.
Оцінювання готової страви: світло-коричневий колір.
Кури відварні
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
... |