Кури відварні

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Курятина І кат./ патрана

100

90

10,17

5,25

3,75

108,17

Цибуля

5

4

0,10

-

0,40

2,80

Морква

5

4

0,10

0,01

0,40

1,30

Всього

10,37

5,26

4,55

112,27

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,00

Вага готової страви: 80 г

Технологія приготування: курячі тушки відварюють, розділяють на порції та відварюють до готовності.

Оцінювання готової страви: світло-коричневий колір.

Кури відварні

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search