Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Курятина І кат./ патрана  | 
 100  | 
 90  | 
 10,17  | 
 5,25  | 
 3,75  | 
 108,17  | 
| 
 Цибуля  | 
 5  | 
 4  | 
 0,10  | 
 -  | 
 0,40  | 
 2,80  | 
| 
 Морква  | 
 5  | 
 4  | 
 0,10  | 
 0,01  | 
 0,40  | 
 1,30  | 
| 
 Всього  | 
 10,37  | 
 5,26  | 
 4,55  | 
 112,27  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 6,00  | 
 6,00  | 
 6,00  | 
 10,00  | ||
| 
 Вага готової страви: 80 г  | ||||||
Технологія приготування: курячі тушки відварюють, розділяють на порції та відварюють до готовності.
Оцінювання готової страви: світло-коричневий колір.
Кури відварні
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 ...  | |||||