Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Курятина І кат./ патрана | 200 | 116 | 20,60 | 12,20 | 7,40 | 238,8 | 
| Яйця, шт. | 4 | 4 | 1,25 | 1,15 | 0,05 | 15,7 | 
| Хліб пшеничний | 5 | 5 | 0,03 | 0,02 | 1,80 | 8,3 | 
| Молоко | 5 | 5 | 0,05 | 0,15 | 0,10 | 4,0 | 
| Всього | 21,93 | 13,52 | 9,35 | 266,8 | ||
| Втрати при тепловому обробленні, % | 6,00 | 6,00 | 6,00 | 10,0 | ||
| Вага готової страви: 100 г | ||||||
Технологія приготування: м’ясо птиці очищують від неїстівної частини, перекручують на м’ясорубці. Додають яйця, замочений на молоці (воді) хліб. Далі суміш розділяють на порції та відварюють до готовності на пару.
Оцінювання готової страви: дуже світлий коричневий колір.
Котлети з птиці (курятина)
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
