Котлети з птиці (курятина)

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Курятина І кат./ патрана

200

116

20,60

12,20

7,40

238,8

Яйця, шт.

4

4

1,25

1,15

0,05

15,7

Хліб пшеничний

5

5

0,03

0,02

1,80

8,3

Молоко

5

5

0,05

0,15

0,10

4,0

Всього

21,93

13,52

9,35

266,8

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,0

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: м’ясо птиці очищують від неїстівної частини, перекручують на м’ясорубці. Додають яйця, замочений на молоці (воді) хліб. Далі суміш розділяють на порції та відварюють до готовності на пару.

Оцінювання готової страви: дуже світлий коричневий колір.

Котлети з птиці (курятина)

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

...
add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search