Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Курятина І кат./ патрана  | 
 200  | 
 116  | 
 20,60  | 
 12,20  | 
 7,40  | 
 238,8  | 
| 
 Яйця, шт.  | 
 4  | 
 4  | 
 1,25  | 
 1,15  | 
 0,05  | 
 15,7  | 
| 
 Хліб пшеничний  | 
 5  | 
 5  | 
 0,03  | 
 0,02  | 
 1,80  | 
 8,3  | 
| 
 Молоко  | 
 5  | 
 5  | 
 0,05  | 
 0,15  | 
 0,10  | 
 4,0  | 
| 
 Всього  | 
 21,93  | 
 13,52  | 
 9,35  | 
 266,8  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 6,00  | 
 6,00  | 
 6,00  | 
 10,0  | ||
| 
 Вага готової страви: 100 г  | ||||||
Технологія приготування: м’ясо птиці очищують від неїстівної частини, перекручують на м’ясорубці. Додають яйця, замочений на молоці (воді) хліб. Далі суміш розділяють на порції та відварюють до готовності на пару.
Оцінювання готової страви: дуже світлий коричневий колір.
Котлети з птиці (курятина)
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення