Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Курятина І кат./ патрана |
200 |
116 |
20,60 |
12,20 |
7,40 |
238,8 |
Яйця, шт. |
4 |
4 |
1,25 |
1,15 |
0,05 |
15,7 |
Хліб пшеничний |
5 |
5 |
0,03 |
0,02 |
1,80 |
8,3 |
Молоко |
5 |
5 |
0,05 |
0,15 |
0,10 |
4,0 |
Всього |
21,93 |
13,52 |
9,35 |
266,8 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,00 |
6,00 |
6,00 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: м’ясо птиці очищують від неїстівної частини, перекручують на м’ясорубці. Додають яйця, замочений на молоці (воді) хліб. Далі суміш розділяють на порції та відварюють до готовності на пару.
Оцінювання готової страви: дуже світлий коричневий колір.
Котлети з птиці (курятина)
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення