Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Картопля з 01.09 до 01.01  | 
 240  | 
 180  | 
 5,04  | 
 0,20  | 
 35,50  | 
 149,40  | 
| 
 з 01.01 до 01.03  | 
 260  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
| 
 з 01.03  | 
 300  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
| 
 Олія  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 5,00  | 
 -  | 
 44,50  | 
| 
 Цибуля  | 
 10  | 
 8  | 
 0,10  | 
 -  | 
 0,80  | 
 3,90  | 
| 
 Борошно пшеничне  | 
 3  | 
 3  | 
 0,30  | 
 0,02  | 
 2,20  | 
 3,80  | 
| 
 Морква  | 
 5  | 
 4  | 
 0,05  | 
 0,04  | 
 0,28  | 
 1,32  | 
| 
 Томат  | 
 ...  | |||||