Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Картопля з 01.09 до 01.01 |
240 |
180 |
5,04 |
0,20 |
35,50 |
149,40 |
з 01.01 до 01.03 |
260 |
- |
- |
- |
- |
- |
з 01.03 |
300 |
- |
- |
- |
- |
- |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,00 |
- |
44,50 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,10 |
- |
0,80 |
3,90 |
Борошно пшеничне |
3 |
3 |
0,30 |
0,02 |
2,20 |
3,80 |
Морква |
5 |
4 |
0,05 |
0,04 |
0,28 |
1,32 |
Томат |
... |