Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Картопля (з 01.09) |
220 |
200 |
5,94 |
2,8 |
8,54 |
193,1 |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,0 |
- |
45,0 |
Всього |
5,94 |
7,8 |
8,54 |
238,1 | ||
Втрати при тепловом обробленні, % |
6,00 |
6,0 |
6,00 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 180 г |
Технологія приготування: молоду картоплю відварюють до готовності, додають олію. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.
Оцінюванняготової страви: картопля зберігає форму (цілі бульби картоплі).