Картопля відварена з олією

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Картопля (з 01.09)

220

200

5,94

2,8

8,54

193,1

Олія

5

5

-

5,0

-

45,0

Всього

5,94

7,8

8,54

238,1

Втрати при тепловом обробленні, %

6,00

6,0

6,00

10,0

Вага готової страви: 180 г

Технологія приготування: молоду картоплю відварюють до готовності, додають олію. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.

Оцінюванняготової страви: картопля зберігає форму (цілі бульби картоплі).

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search