Картопля відварена з маслом

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Картопля (до 01.09)

220

200

5,94

2,80

8,54

193,1

Масло вершкове

4

4

0,01

3,14

0,03

29,6

Всього

5,95

5,94

8,57

222,7

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,0

Вага готової страви: 180 г

Технологія приготування: молоду картоплю відварюють до готовності, додають розтоплене вершкове масло. Витрати солі — 1,9 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: картопля зберігає форму (цілі бульби картоплі або шматочки).

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search