Риба відварна

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Тушка риби без голів (хек, минтай, тріска)

140

125

16

0,7

71,0

Зелень, морква

5

4

0,1

2,1

Всього

16

0,7

0,1

73,1

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6,0

6,0

10,0

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: рибу чистять, розділяють на порції, солять, відварюють (можна додавати овочі). Витрати солі — 1,5 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: колір — відповідно до виду риби, добре проварена, нетверда шкірочка.

Риба відварна

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска)

120

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search