Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Тушка риби без голів (хек, минтай, тріска) |
140 |
125 |
16 |
0,7 |
– |
71,0 |
Зелень, морква |
5 |
4 |
– |
– |
0,1 |
2,1 |
Всього |
16 |
0,7 |
0,1 |
73,1 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6 |
6,0 |
6,0 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: рибу чистять, розділяють на порції, солять, відварюють (можна додавати овочі). Витрати солі — 1,5 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: колір — відповідно до виду риби, добре проварена, нетверда шкірочка.
Риба відварна
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска) |
120 |
... |