Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска)  | 
 120  | 
 105  | 
 11,40  | 
 0,60  | 
 –  | 
 53,0  | 
| 
 Яйце, шт.  | 
 10  | 
 4  | 
 1,25  | 
 1,15  | 
 0,05  | 
 15,7  | 
| 
 Всього  | 
 12,65  | 
 1,75  | 
 0,05  | 
 68,7  | ||
| 
 Втрати при тепловому  | 
 6,00  | 
 6,00  | 
 6,00  | 
 10,0  | ||
| 
 Вага готової страви: 80 г  | ||||||
Технологія приготування: рибу перекручують на м’ясорубці декілька разів (без хліба), додають збиті яйця. Суміш постійно збивають. Готують у пароварній шафі або пароварці. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: страва ніжної консистенції коричневого кольору.
Котлети рибні парові
Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска)  | 
 1...  | |||||