Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска) | 120 | 105 | 11,40 | 0,60 | – | 53,0 | 
| Яйце, шт. | 10 | 4 | 1,25 | 1,15 | 0,05 | 15,7 | 
| Всього | 12,65 | 1,75 | 0,05 | 68,7 | ||
| Втрати при тепловому | 6,00 | 6,00 | 6,00 | 10,0 | ||
| Вага готової страви: 80 г | ||||||
Технологія приготування: рибу перекручують на м’ясорубці декілька разів (без хліба), додають збиті яйця. Суміш постійно збивають. Готують у пароварній шафі або пароварці. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: страва ніжної консистенції коричневого кольору.
Котлети рибні парові
Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска) | 1... | |||||
