Котлети рибні парові

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска)

120

105

11,40

0,60

53,0

Яйце, шт.

10

4

1,25

1,15

0,05

15,7

Всього

12,65

1,75

0,05

68,7

Втрати при тепловому
обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,0

Вага готової страви: 80 г

Технологія приготування: рибу перекручують на м’ясорубці декілька разів (без хліба), додають збиті яйця. Суміш постійно збивають. Готують у пароварній шафі або пароварці. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: страва ніжної консистенції коричневого кольору.

Котлети рибні парові

Рекомендовано: раціон І, ІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска)

1...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search