Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска) |
120 |
105 |
11,40 |
0,60 |
– |
53,0 |
Яйце, шт. |
10 |
4 |
1,25 |
1,15 |
0,05 |
15,7 |
Всього |
12,65 |
1,75 |
0,05 |
68,7 | ||
Втрати при тепловому |
6,00 |
6,00 |
6,00 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 80 г |
Технологія приготування: рибу перекручують на м’ясорубці декілька разів (без хліба), додають збиті яйця. Суміш постійно збивають. Готують у пароварній шафі або пароварці. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: страва ніжної консистенції коричневого кольору.
Котлети рибні парові
Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Тушка риби без голови (хек, минтай, тріска) |
1... |