Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9,9 інд., 10)
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Капуста квашена | 100 | 90 | 1,4 | - | 5,1 | 24,2 | 
| Цибуля ріпчата | 5 | 4 | 0,1 | - | 0,4 | 2,8 | 
| Олія рослинна | 5 | 5 | - | 5 | - | 45,0 | 
| Всього | 1,5 | 5 | 5,5 | 72,0 | ||
| Втрати при тепловому обробленні, % | ||||||
| Вага готової страви: 100 г | ||||||
Технологія приготування: капусту віджимають, очищують цибулю, додають олію.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Салат із квашеної капусти
Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
