Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Капуста свіжа  | 
 120  | 
 96  | 
 1,4  | 
 -  | 
 4,88  | 
 24,4  | 
| 
 Цибуля ріпчата  | 
 5  | 
 4  | 
 0,1  | 
 -  | 
 0,40  | 
 2,8  | 
| 
 Олія рослинна  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 5  | 
 -  | 
 45,0  | 
| 
 Всього  | 
 1,5  | 
 5  | 
 5,28  | 
 72,2  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | ||
| 
 Вага готової страви: 100 г  | ||||||
Технологія приготування: капусту шинкують, очищують цибулю, додають олію.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Салат зі свіжої капусти
Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 ...  | |||||