Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Капуста свіжа |
120 |
96 |
1,4 |
- |
4,88 |
24,4 |
Цибуля ріпчата |
5 |
4 |
0,1 |
- |
0,40 |
2,8 |
Олія рослинна |
5 |
5 |
- |
5 |
- |
45,0 |
Всього |
1,5 |
5 |
5,28 |
72,2 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
|
|
|
| ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: капусту шинкують, очищують цибулю, додають олію.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Салат зі свіжої капусти
Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
... |