Салат зі свіжої капусти

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Капуста свіжа

120

96

1,4

-

4,88

24,4

Цибуля ріпчата

5

4

0,1

-

0,40

2,8

Олія рослинна

5

5

-

5

-

45,0

Всього

1,5

5

5,28

72,2

Втрати при тепловому обробленні, %

 

 

 

 

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: капусту шинкують, очищують цибулю, додають олію.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

Салат зі свіжої капусти

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search