Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Картопля з 01.09 до 01.01 з 01.01 до 01.03 з 01.03 |
125 |
100 |
2,50 |
0,10 |
17,50 |
81,40 |
130 |
- |
- |
- |
- |
- | |
140 |
- |
- |
- |
- |
- | |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,00 |
- |
44,50 |
Цибуля |
5 |
4 |
0,10 |
- |
0,40 |
2,80 |
Борошно пшеничне |
1 |
1 |
0,10 |
0,02 |
1,40 |
1,30 |
Морква |
40 |
32 |
0,08 |
0,06 |
0,32 |
1,43 |
Капуста свіжа (кабачки) |
100 |
80 |
... |