Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Картопля з 01.09 до 01.01 з 01.01 до 01.03 з 01.03  | 
 125  | 
 100  | 
 2,50  | 
 0,10  | 
 17,50  | 
 81,40  | 
| 
 130  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | |
| 
 140  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | |
| 
 Олія  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 5,00  | 
 -  | 
 44,50  | 
| 
 Цибуля  | 
 5  | 
 4  | 
 0,10  | 
 -  | 
 0,40  | 
 2,80  | 
| 
 Борошно пшеничне  | 
 1  | 
 1  | 
 0,10  | 
 0,02  | 
 1,40  | 
 1,30  | 
| 
 Морква  | 
 40  | 
 32  | 
 0,08  | 
 0,06  | 
 0,32  | 
 1,43  | 
| 
 Капуста свіжа (кабачки)  | 
 100  | 
 80  | 
 ...  | |||