Помідор свіжий

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта №15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Помідор свіжий

52

50

0,3

-

1,3

8,0

Всього 

Втрати при тепловому обробленні, % 

 

 

 

 

Вага готової страви: 50 г

Технологія приготування: помідор миють, порціонують.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search