Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта №15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
|
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
|
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
|
Помідор свіжий |
52 |
50 |
0,3 |
- |
1,3 |
8,0 |
|
Всього | ||||||
|
Втрати при тепловому обробленні, % |
|
|
|
| ||
|
Вага готової страви: 50 г | ||||||
Технологія приготування: помідор миють, порціонують.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.