Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта №15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Помідор свіжий  | 
 52  | 
 50  | 
 0,3  | 
 -  | 
 1,3  | 
 8,0  | 
| 
 Всього  | ||||||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | ||
| 
 Вага готової страви: 50 г  | ||||||
Технологія приготування: помідор миють, порціонують.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.