Огірок солений (консервований)

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Огірок солений /консервований

75

50

0,35

-

0,9

4,8

Всього 

Втрати при тепловому обробленні, %

 

 

 

 

Вага готової страви: 50 г

Технологія приготування: огірок очищують, порціонують.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

Огірок солений (консервований)

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9,9 інд., 10)

Приклад оформлення

...

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи,г

Огірок солений /консервований

120

90

0,56

-

1,4

7,68

Всього

Втрати при тепловому обробленні,% 

 

 

 

 

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search