Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Огірок солений /консервований |
75 |
50 |
0,35 |
- |
0,9 |
4,8 |
Всього | ||||||
Втрати при тепловому обробленні, % |
|
|
|
| ||
Вага готової страви: 50 г |
Технологія приготування: огірок очищують, порціонують.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Огірок солений (консервований)
Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9,9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи,г | ||
Огірок солений /консервований |
120 |
90 |
0,56 |
- |
1,4 |
7,68 |
Всього | ||||||
Втрати при тепловому обробленні,% |
|
|
|
| ||