Огірок свіжий

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал 

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Огірок свіжий

55

50

0,35

-

0,9

4,8

Всього

Втрати при тепловому обробленні, %

 

 

 

 

Вага готової страви: 50 г

Технологія приготування: огірок очищають, порціонують.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search