Морква відварена з олією

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: спеціальні раціони, раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Морква

120

95

0,65

0,1

3,5

17,1

Олія

5

5

-

5,0

-

35,0

Всього

0,65

5,1

3,5

52,1

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,0

6,0

10,0

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: моркву миють, відварюють, нарізають, заправляють рослинною олією. Витрати солі — 1,5 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

Морква відварена з олією

Рекомендовано: спеціальні раціони, раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Морква

120

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search