Рекомендовано: спеціальні раціони, раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Морква |
120 |
95 |
0,65 |
0,1 |
3,5 |
17,1 |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,0 |
- |
35,0 |
Всього |
0,65 |
5,1 |
3,5 |
52,1 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,00 |
6,0 |
6,0 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: моркву миють, відварюють, нарізають, заправляють рослинною олією. Витрати солі — 1,5 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Морква відварена з олією
Рекомендовано: спеціальні раціони, раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Морква |
120 |
... |