Картопляне пюре

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вмістосновних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Картопля з 01.09 до 01.01

230

180

3,60

0,10

35,40

149,0

з 01.01 до 01.03

250

-

-

-

-

-

з 01.03

290

-

-

-

-

-

Молоко

20

20

0,50

0,60

0,90

11,6

Масло вершкове

4

4

0,01

3,14

0,03

29,6

Всього

4,11

3,84

36,33

190,2

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,0

Вага готової страви: 200 г

Технологія приготування: картоплю відварюють до готовності, додають кип’ячене молоко. Картоплю з молоком перетирають, додають розтоплене вершкове масло. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: однорідна пюреподібна світло-жовта маса приємного смаку.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search