Капуста тушкована з томатом

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Капуста свіжа

150

120

1,4

-

5,1

24,2

Цибуля ріпчата

10

8

0,1

-

0,9

3,5

Морква

20

16

0,2

-

0,8

5,3

Томатний соус / томат-паста / томатний сік

10/3/20

10/3/20

0,4

-

1,2

6,3

Олія рослинна

5

5

-

5

-

45,0

Всього

2,1

5

8,0

84,3

Втрати при тепловому обробленні, %

6,0

6

6,0

10,0

Вага готової страви: 120 г

Технологія приготування: капусту тушкують із додаванням рослинної олії, томату (соку або пасатного соусу) та додають до окремо тушкованих моркви та цибулі. Доводять до готовності.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search