Кабачки тушковані

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Кабачки

150

100

0,5

-

3,5

18,2

Цибуля ріпчата

10

8

0,1

-

0,9

3,5

Морква

20

16

0,2

-

0,8

5,3

Олія рослинна

5

5

-

5

-

45,0

Всього

0,8

5

5,2

72,0

Втрати при тепловому обробленні, %

 

 

 

 

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: кабачки очищують. Моркву, цибулю тушкують із олією, додають кабачки та доводять до готовності. Витрати солі — 1,0 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search