Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Кабачки |
150 |
100 |
0,5 |
- |
3,5 |
18,2 |
Цибуля ріпчата |
10 |
8 |
0,1 |
- |
0,9 |
3,5 |
Морква |
20 |
16 |
0,2 |
- |
0,8 |
5,3 |
Олія рослинна |
5 |
5 |
- |
5 |
- |
45,0 |
Всього |
0,8 |
5 |
5,2 |
72,0 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
|
|
|
| ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: кабачки очищують. Моркву, цибулю тушкують із олією, додають кабачки та доводять до готовності. Витрати солі — 1,0 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.