Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Буряк |
120 |
95 |
0,3 |
- |
1,3 |
8 |
Олія |
3 |
3 |
- |
3 |
- |
27 |
Всього |
0,3 |
3 |
1,3 |
35 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,0 |
6 |
6,0 |
10 | ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: буряк миють, відварюють, нарізають, заправляють рослинною олією. Витрати солі — 1,5 г на кожну порцію.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Буряк відварений із олією
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Буряк |
120 |
... |