Буряк відварений із олією

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Буряк

120

95

0,3

-

1,3

8

Олія

3

3

-

3

-

27

Всього

0,3

3

1,3

35

Втрати при тепловому обробленні, %

6,0

6

6,0

10

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: буряк миють, відварюють, нарізають, заправляють рослинною олією. Витрати солі — 1,5 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.

Буряк відварений із олією

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Буряк

120

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search