Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Цукор | 8 | 8 | - | - | 7,00 | 28,0 | 
| Борошно пшеничне | 60 | 60 | 5,00 | 0,50 | 32,20 | 140,4 | 
| Масло вершкове | 1 | 1 | - | 1,40 | - | 10,3 | 
| Олія | 5 | 5 | - | 5,00 | - | 45,0 | 
| Яйце | 1/10 | 4 | 1,25 | 1,15 | 0,05 | 15,7 | 
| Молоко | 20 | 20 | 0,75 | 1,10 | 2,50 | 10,0 | 
| Дріжджі/сухі дріжджі | 3/1 | 3/1 | 0,25 | 0,15 | 0,05 | 1,0 | 
| Всього | ... | |||||
