Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Цукор | 5 | 5 | - | - | 5,00 | 20,0 | 
| Борошно пшеничне | 60 | 60 | 5,00 | 0,50 | 32,20 | 140,4 | 
| Масло вершкове | 2 | 2 | - | 2,80 | - | 20,4 | 
| М’ясо яловиче | 50 | 37 | 6,90 | 4,58 | - | 59,2 | 
| Цибуля | 5 | 4 | - | - | - | - | 
| Морква | 5 | 4 | 0,10 | - | 0,10 | 1,4 | 
| Олія | 5 | 5 | - | 5,00 | - | 45,0 | 
| Яйце | ... | |||||
