Пиріжки з м’ясом

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Цукор

5

5

-

-

5,00

20,0

Борошно пшеничне

60

60

5,00

0,50

32,20

140,4

Масло вершкове

2

2

-

2,80

-

20,4

М’ясо яловиче

50

37

6,90

4,58

-

59,2

Цибуля

5

4

-

-

-

-

Морква

5

4

0,10

-

0,10

1,4

Олія

5

5

-

5,00

-

45,0

Яйце

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search