Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Цукор  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 -  | 
 5,00  | 
 20,0  | 
| 
 Борошно пшеничне  | 
 60  | 
 60  | 
 5,00  | 
 0,50  | 
 32,20  | 
 140,4  | 
| 
 Масло вершкове  | 
 2  | 
 2  | 
 -  | 
 2,80  | 
 -  | 
 20,4  | 
| 
 М’ясо яловиче  | 
 50  | 
 37  | 
 6,90  | 
 4,58  | 
 -  | 
 59,2  | 
| 
 Цибуля  | 
 5  | 
 4  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
| 
 Морква  | 
 5  | 
 4  | 
 0,10  | 
 -  | 
 0,10  | 
 1,4  | 
| 
 Олія  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 5,00  | 
 -  | 
 45,0  | 
| 
 Яйце  | 
 ...  | |||||