Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
5,00 |
20,0 |
Борошно пшеничне |
60 |
60 |
5,00 |
0,50 |
32,20 |
140,4 |
Масло вершкове |
2 |
2 |
- |
2,80 |
- |
20,4 |
Капуста |
80 |
60 |
1,10 |
- |
3,70 |
18,4 |
Цибуля |
5 |
4 |
0,10 |
- |
0,04 |
1,3 |
Морква |
5 |
4 |
0,10 |
- |
0,10 |
1,4 |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,00 |
- |
45,0 |
Яйце |
... |