Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Дріжджі/сухі дріжджі  | 
 3/1  | 
 3/1  | 
 0,25  | 
 0,15  | 
 0,05  | 
 1,0  | 
| 
 Борошно пшеничне  | 
 80  | 
 80  | 
 7,00  | 
 0,90  | 
 39,10  | 
 189,4  | 
| 
 Яйце  | 
 1/10  | 
 4  | 
 1,25  | 
 1,15  | 
 0,05  | 
 15,7  | 
| 
 Молоко  | 
 50  | 
 50  | 
 1,25  | 
 2,10  | 
 4,50  | 
 45,0  | 
| 
 Олія  | 
 10  | 
 10  | 
 -  | 
 10,00  | 
 -  | 
 90,0  | 
| 
 Цукор  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 -  | 
 5,00  | 
 20,0  | 
| 
 Всього  | 
 9,75  | 
 14.30  | 
 48,70  | 
 361,1  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 6  | 
 6  | 
 ...  | |||