Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Дріжджі/сухі дріжджі |
3/1 |
3/1 |
0,25 |
0,15 |
0,05 |
1,0 |
Борошно пшеничне |
80 |
80 |
7,00 |
0,90 |
39,10 |
189,4 |
Яйце |
1/10 |
4 |
1,25 |
1,15 |
0,05 |
15,7 |
Молоко |
50 |
50 |
1,25 |
2,10 |
4,50 |
45,0 |
Олія |
10 |
10 |
- |
10,00 |
- |
90,0 |
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
5,00 |
20,0 |
Всього |
9,75 |
14.30 |
48,70 |
361,1 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6 |
6 |
... |