Оладки

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Дріжджі/сухі дріжджі

3/1

3/1

0,25

0,15

0,05

1,0

Борошно пшеничне

80

80

7,00

0,90

39,10

189,4

Яйце

1/10

4

1,25

1,15

0,05

15,7

Молоко

50

50

1,25

2,10

4,50

45,0

Олія

10

10

-

10,00

-

90,0

Цукор

5

5

-

-

5,00

20,0

Всього

9,75

14.30

48,70

361,1

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search