Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Цукор |
2 |
2 |
- |
- |
2,0 |
8,0 |
Борошно пшеничне |
50 |
50 |
5,00 |
0,5 |
32,2 |
140,4 |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,0 |
- |
45,0 |
Яйце |
1/5 |
8 |
2,50 |
2,0 |
0,2 |
31,4 |
Джем |
40 |
40 |
0,10 |
0,2 |
30,4 |
126,0 |
Молоко |
50 |
50 |
1,25 |
2,1 |
4,5 |
45,0 |
Всього |
8,85 |
9,8 |
69,3 |
395,8 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6 |
6 |
... |