Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Цукор  | 
 2  | 
 2  | 
 -  | 
 -  | 
 2,0  | 
 8,0  | 
| 
 Борошно пшеничне  | 
 50  | 
 50  | 
 5,00  | 
 0,5  | 
 32,2  | 
 140,4  | 
| 
 Олія  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 5,0  | 
 -  | 
 45,0  | 
| 
 Яйце  | 
 1/5  | 
 8  | 
 2,50  | 
 2,0  | 
 0,2  | 
 31,4  | 
| 
 Джем  | 
 40  | 
 40  | 
 0,10  | 
 0,2  | 
 30,4  | 
 126,0  | 
| 
 Молоко  | 
 50  | 
 50  | 
 1,25  | 
 2,1  | 
 4,5  | 
 45,0  | 
| 
 Всього  | 
 8,85  | 
 9,8  | 
 69,3  | 
 395,8  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 6  | 
 6  | 
 ...  | |||