Булочка

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Цукор

5

5

-

-

7,00

28,0

Борошно пшеничне

60

60

5,00

0,50

32,20

140,4

Олія

5

5

-

5,00

-

45,0

Яйце

1/10

4

1,25

1,15

0,05

15,7

Масло вершкове

1

1

-

1,40

-

10,3

Молоко

20

20

0,75

1,10

2,50

10,0

Дріжджі/сухі дріжджі

3/1

3/1

0,25

0,15

0,05

1,0

Всього

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search