Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
7,00 |
28,0 |
Борошно пшеничне |
60 |
60 |
5,00 |
0,50 |
32,20 |
140,4 |
Олія |
5 |
5 |
- |
5,00 |
- |
45,0 |
Яйце |
1/10 |
4 |
1,25 |
1,15 |
0,05 |
15,7 |
Масло вершкове |
1 |
1 |
- |
1,40 |
- |
10,3 |
Молоко |
20 |
20 |
0,75 |
1,10 |
2,50 |
10,0 |
Дріжджі/сухі дріжджі |
3/1 |
3/1 |
0,25 |
0,15 |
0,05 |
1,0 |
Всього |
... |