Яйце відварне

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Яйце куряче, шт.

1

40

12,7

11,5

0,7

61,7

Всього

12,7

11,5

0,7

61,7

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

6

10

Вага готової страви: 40 г

Технологія приготування: яйце миють, відварюють протягом 3-5 хвилин, заливають холодною водою (до 10-15 хвилин).

Оцінювання готової страви: повністю відварений білок та частково відварений жовток.

Примітка. Раціон І призначається для хворих з індексом маси тіла <18,5 кг/м.кв.

Раціон ІІ призначається для хворих з індексом маси тіла 18,5-25 кг/м.кв.

Раціон ІІІ призначається для хворих з індексом маси тіла >25 кг/м.кв.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search