Компенсацію витрат на покращене харчування військовослужбовців під час лікування та реабілітації в закладах охорони здоров’я всіх форм власності та підпорядкування відповідно до норми № 5 — лікувальної здійснюють із 19.05.2024 згідно з постановою КМУ від 15.11.2024 № 1299. Витрати компенсують на основі звіту ЗОЗ та карток-розкладок, складених за нормою № 5 — лікувальною, що підтверджують факт забезпечення військовослужбовців покращеним харчуванням.
|
Найменування продукту |
Кількість на одну людину на добу, грамів |
|
Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного першого сорту |
100 |
|
Хліб із борошна пшеничного першого сорту |
400 |
|
Борошно пшеничне першого сорту |
10 |
|
Крупи різні |
30 |
|
Крупи манні |
20 |
|
Рис |
30 |
|
Макаронні вироби |
40 |
|
М’ясо |
200 |
|
М’ясо птиці |
50 |
|
Риба |
120 |
|
Соєві продукти |
25 |
|
Олія |
20 |
|
Молоко незбиране |
300 |
|
Кисломолочні продукти |
100 |
|
Масло |
45 |
|
Сметана |
30 |
|
Сир |
30 |
|
Сир сичужний твердий |
10 |