Режим застосування деззасобу «Жавель-Клейд»
Об’єкт дезінфекції |
Концентрація робочого розчину (за активним хлором), % |
Тривалість обробки, хв |
Метод дезінфекції | |
Засоби догляду за хворими та предмети особистої гігієни |
0, 06 |
60 |
Занурення, протирання або зрошення | |
0,10 |
30 | |||
Білизна та одяг (за винятком вовняних, шовкових і виготовлених із синтетичних волокон) |
Не забруднені кров’ю, виділеннями |
0,06 |
30 |
Замочування |
Забруднені |
0,20 |
120 | ||
0,30 |
30 | |||
Посуд кухонний та столовий, ємкості для харчових продуктів, зокрема разові |
Без залишків їжі |
0,03 |
60 |
Занурення |
0,06 |
30 | |||
Із залишками їжі |
0,10 |
120 | ||
0,20 |
60 | |||
0,30 |
30 | |||
Взуття, гумові та поліпропіленові килимки, гумові рукавички та інші предмети, виготовлені з гуми, пластмаси чи синтетичних матеріалів |
0,10 |
60 |
Занурення, протирання або зрошення | |
Іграшки |
0,06 |
30 | ||
0,10 |
15 |