Режим застосування деззасобу «Жавель-Клейд»
| 
 Об’єкт дезінфекції  | 
 Концентрація робочого розчину (за активним хлором), %  | 
 Тривалість обробки, хв  | 
 Метод дезінфекції  | |
| 
 Засоби догляду за хворими та предмети особистої гігієни  | 
 0, 06  | 
 60  | 
 Занурення, протирання або зрошення  | |
| 
 0,10  | 
 30  | |||
| 
 Білизна та одяг (за винятком вовняних, шовкових і виготовлених із синтетичних волокон)  | 
 Не забруднені кров’ю, виділеннями  | 
 0,06  | 
 30  | 
 Замочування  | 
| 
 Забруднені  | 
 0,20  | 
 120  | ||
| 
 0,30  | 
 30  | |||
| 
 Посуд кухонний та столовий, ємкості для харчових продуктів, зокрема разові  | 
 Без залишків їжі  | 
 0,03  | 
 60  | 
 Занурення  | 
| 
 0,06  | 
 30  | |||
| 
 Із залишками їжі  | 
 0,10  | 
 120  | ||
| 
 0,20  | 
 60  | |||
| 
 0,30  | 
 30  | |||
| 
 Взуття, гумові та поліпропіленові килимки, гумові рукавички та інші предмети, виготовлені з гуми, пластмаси чи синтетичних матеріалів  | 
 0,10  | 
 60  | 
 Занурення, протирання або зрошення  | |
| 
 Іграшки  | 
 0,06  | 
 30  | ||
| 
 0,10  | 
 15  | |||