Перелік виробництв, професій та організацій, до роботи в яких не можуть бути допущені особи, хворі на інфекційні хвороби, які є носіями збудників інфекційних хвороб, за умови, що такі особи становлять загрозу для здоров’я інших осіб

Санепідрежим
19 грудня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Перелік затвержений наказом МОЗ від 08.11.2023 № 1925 і діє з 1 жовтня 2024 року

1. Харчова та переробна промисловість (крім працівників підприємств з виробництва дріжджів, олії, сушених овочів, солі, молочної кислоти, фасування чаю, кави; млинів, крупорушок, зерносховищ, елеваторів; крохмалепатокових, соледобувних, спиртових, лікеро-горілчаних підприємств; складів зерна, борошна, круп):

1) працівники адміністрації, які мають доступ у виробничі цехи, складські приміщення, холодильники, експедиції, виробничі лабораторії;
2) технологи, начальники цехів;
3) працівники лабораторій та заквасного відділення;
4) працівники складів, холодильників;
5) персонал, який миє обладнання, готує мийні засоби та дезінфекційні розчини;
6) медичний персонал;
7) прибиральники приміщень;
8) слюсарі, електромонтери та інші працівники, зайняті ремонтними роботами у виробничих та складських приміщеннях;
9) вантажники;
10) водії, зайняті транспортуванням харчової продукції (на всіх видах транспорту);
11) працівники пунктів заготівлі молока;
12) працівники кремово-кондитерських виробництв, цехів;
13) пр...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search