Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Капуста свіжа | 150 | 120 | 1,4 | - | 5,1 | 24,2 | 
| Цибуля ріпчата | 10 | 8 | 0,1 | - | 0,9 | 3,5 | 
| Морква | 20 | 16 | 0,2 | - | 0,8 | 5,3 | 
| Олія рослинна | 5 | 5 | - | 5 | - | 45,0 | 
| Всього | 1,7 | 5 | 6,8 | 78,0 | ||
| Втрати при тепловому обробленні, % | 6,0 | 6 | 6,0 | 10,0 | ||
| Вага готової страви: 120 г | ||||||
Технологія приготування: капусту тушкують із додаванням рослинної олії та додають до окремо тушкованих моркви та цибулі. Доводять до готовності.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Капуста тушкована
Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9,9 інд., 10)
Приклад оформлення
