Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9, 9 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Капуста свіжа |
150 |
120 |
1,4 |
- |
5,1 |
24,2 |
Цибуля ріпчата |
10 |
8 |
0,1 |
- |
0,9 |
3,5 |
Морква |
20 |
16 |
0,2 |
- |
0,8 |
5,3 |
Олія рослинна |
5 |
5 |
- |
5 |
- |
45,0 |
Всього |
1,7 |
5 |
6,8 |
78,0 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,0 |
6 |
6,0 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 120 г |
Технологія приготування: капусту тушкують із додаванням рослинної олії та додають до окремо тушкованих моркви та цибулі. Доводять до готовності.
Оцінювання готової страви: овочі відповідно до рецептури.
Капуста тушкована
Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 9,9 інд., 10)
Приклад оформлення