Вермішель напівмолочна

Картки-розкладки страв
9 листопада 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціони І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Макаронні вироби

50

50

4,90

0,60

34,70

153,7

Масло вершкове

2

2

0,02

1,56

0,01

14,2

Цукор

5

5

4,99

18,7

Молоко

100

90

2,80

3,20

2,25

58,0

Вода

100

100

Всього

7,72

5,36

41,95

244,6

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,0

Вага готової страви: 300 г

Технологія приготування: макаронні вироби поступово додають до кип’яченого молока (при кип’ятінні молока воду додають за рецептурою), ретельно розмішують. Вермішель варять до готовності. Масло вершкове додають до готової страви у розтопленому вигляді. Витрати солі — 1 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: рідка консистенція жовто-молочного кольору б...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search