Рис відварений

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Крупа рисова

60

60

4,20

0,36

45,90

192,0

Масло вершкове

3

3

0,03

2,10

0,01

21,5

Вода

220

220

-

-

-

-

Всього

4,23

2,46

45,91

213,5

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

6

10

Вага готової страви: 150 г

Технологія приготування: промитий рис поступово додають до окропу. Ретельно розмішують. Варять до готовності. Масло вершкове додають у готову страву в розтопленому вигляді. Витрати солі становлять 1,0 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: колір — молочний; консистенція — розсипчаста, зерна крупи не розварені.

Рис відварений

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетичн...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search