Каша перлова

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Крупа перлова

40

40

3,66

0,39

29,10

128,27

Масло вершкове

3

3

0,03

2,10

0,01

21,50

Вода

180

180

-

-

-

-

Всього

3,69

2,49

29,11

149,77

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

6

10

Вага готової страви: 200 г

Технологія приготування: промиту перлову крупу поступово додають до окропу. Ретельно розмішують. Варять до готовності. Масло вершкове додають у готову страву в розтопленому вигляді. Витрати солі становлять 1,0 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: колір — світло-коричневий, консистенція — в’язка, зерна крупи розварені.

Каша перлова

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, к...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search