Горохове пюре

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон ІІ (дієта № 15, 15 інд., 9, 9 інд.)

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Горох лущений

80

80

18,40

1,68

46,20

252,4

Масло вершкове

3

3

0,03

2,10

0,01

21,5

Вода

160

160

-

-

-

-

Всього

18,43

3,78

46,21

273,9

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

6

10

Вага готової страви: 150 г

Технологія приготування: перебраний горох додають до холодної води і варять до готовності, сіль додають у готову страву. Масло вершкове додають у готову страву в розтопленому вигляді. Витрати солі становлять 2,0 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: колір — світло-коричневий, консистенція — густа, однорідна, без грудочок.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search