Вермішель відварена

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Макаронні вироби

65

65

6,40

0,78

45,10

199,8

Масло вершкове

3

3

0,03

2,10

0,01

21,5

Вода

200

200

-

-

-

-

Всього

6,43

2,88

45,11

221,3

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

6

10

Вага готової страви: 150 г

Технологія приготування: перебрану локшину додають до підсоленого окропу. Розмішують. Варять до готовності, надлишок води зливають та швидко додають вершкового масла в розтопленому вигляді. Витрати солі становлять 1,0 г на кожну порцію.

Оцінювання готової страви: колір — темно-молочний, консистенція — густа, однорідна.

Примітка. Гарніри додають до м’ясних, рибних страв, вони не містять цукру. Гарніри готують із круп макаронних виробів, бобових, овочів. Гарніри можуть бути комбіновані (овочево-круп’...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search