Щі зі свіжої капусти вегетаріанські

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд.)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г (мл)

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Олія

7

7

-

7,00

-

56,0

Картопля до 01.03 з 01.03

100 120

75

1,40

0,01

16,10

72,0

Цибуля

10

8

0,10

-

0,80

3,2

Морква

20

16

0,20

-

1,10

2,8

Капуста свіжа

70

54

0,70

-

3,04

11,2

Сметана

10

10

0,15

1,50

0,20

14,5

Овочевий відвар

200

200

-

-

-

-

Всього

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search