Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Олія |
7 |
7 |
- |
7,00 |
- |
56,0 |
Картопля до 01.03 з 01.03 |
100 120 |
75 |
1,40 |
0,01 |
16,10 |
72,0 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,10 |
- |
0,80 |
3,2 |
Морква |
20 |
16 |
0,20 |
- |
1,10 |
2,8 |
Капуста свіжа |
70 |
54 |
0,70 |
- |
3,04 |
11,2 |
Сметана |
10 |
10 |
0,15 |
1,50 |
0,20 |
14,5 |
Овочевий відвар |
200 |
200 |
- |
- |
- |
- |
Всього |
... |