Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 9, 9 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Олія |
7 |
7 |
- |
7,0 |
- |
56,0 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,10 |
- |
0,80 |
3,2 |
Морква |
20 |
16 |
0,20 |
- |
1,10 |
2,8 |
Капуста свіжа |
70 |
54 |
0,70 |
- |
3,04 |
11,2 |
Сметана |
10 |
10 |
0,15 |
1,5 |
0,20 |
14,5 |
Овочевий відвар |
200 |
200 |
- |
- |
- |
- |
Всього |
1,15 |
8,5 |
5,14 |
87,7 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6 |
6 |
... |