Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 9, 9 інд.)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г (мл)  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Олія  | 
 7  | 
 7  | 
 -  | 
 7,0  | 
 -  | 
 56,0  | 
| 
 Цибуля  | 
 10  | 
 8  | 
 0,10  | 
 -  | 
 0,80  | 
 3,2  | 
| 
 Морква  | 
 20  | 
 16  | 
 0,20  | 
 -  | 
 1,10  | 
 2,8  | 
| 
 Капуста свіжа  | 
 70  | 
 54  | 
 0,70  | 
 -  | 
 3,04  | 
 11,2  | 
| 
 Сметана  | 
 10  | 
 10  | 
 0,15  | 
 1,5  | 
 0,20  | 
 14,5  | 
| 
 Овочевий відвар  | 
 200  | 
 200  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
| 
 Всього  | 
 1,15  | 
 8,5  | 
 5,14  | 
 87,7  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 6  | 
 6  | 
 ...  | |||