Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів | ||||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г |
Енергетична цінність, ккал | |
Олія |
7 |
7 |
- |
7,00 |
- |
56,0 |
Картопля до 01.03 |
100 |
75 |
1,4 |
0,01 |
16,1 |
72,0 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,1 |
- |
0,8 |
3,2 |
Морква |
20 |
16 |
0,2 |
- |
1,1 |
2,8 |
Крупа ячнева |
20 |
20 |
2,2 |
0,50 |
12,0 |
63,8 |
Овочевий відвар |
200 |
200 |
- |
- |
- |
- |
Всього |
3,9 |
7,51 |
30,0 |
197,8 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,0 |
6,00 | ... |