Суп пшеничний вегетаріанський

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд. 5, 5 б/м, 5 інд. 10)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г (мл)

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Олія

7

7

-

7,00

-

56,0

Картопля до 01.03
з 01.03

100
120

75

1,4

0,01

16,1

72,0

Цибуля

10

8

0,1

-

0,8

3,2

Морква

20

16

0,2

-

1,1

2,8

Крупа пшенична

20

20

2,5

0,12

14,1

65,0

Овочевий відвар

200

200

-

-

-

-

Всього

4,2

7,13

32,1

199,0

Втрати при тепловому обробленні, %

6,0

6,00

...
add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search