Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Олія |
7 |
7 |
- |
7,00 |
- |
56,0 |
Картопля до 01.03 |
100 |
75 |
1,4 |
0,01 |
16,1 |
72,0 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,1 |
- |
0,8 |
3,2 |
Морква |
20 |
16 |
0,2 |
- |
1,1 |
2,8 |
Крупа перлова |
20 |
20 |
2,3 |
1,20 |
14,8 |
76,1 |
Овочевий відвар |
200 |
200 |
- |
- |
- |
- |
Всього |
4,0 |
8,21 |
32,8 |
210,1 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,0 |
6,00 | ... |