Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г (мл)  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Олія  | 
 7  | 
 7  | 
 -  | 
 7,00  | 
 -  | 
 56,0  | 
| 
 Картопля до 01.03  | 
 100  | 
 75  | 
 1,4  | 
 0,01  | 
 16,1  | 
 72,0  | 
| 
 Цибуля  | 
 10  | 
 8  | 
 0,1  | 
 -  | 
 0,8  | 
 3,2  | 
| 
 Морква  | 
 20  | 
 16  | 
 0,2  | 
 -  | 
 1,1  | 
 2,8  | 
| 
 Крупа перлова  | 
 20  | 
 20  | 
 2,3  | 
 1,20  | 
 14,8  | 
 76,1  | 
| 
 Овочевий відвар  | 
 200  | 
 200  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
| 
 Всього  | 
 4,0  | 
 8,21  | 
 32,8  | 
 210,1  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 6,0  | 
 6,00  | ... | |||