Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд., 5, 5 б/м, 5 інд., 10)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Олія |
7 |
7 |
- |
7 |
- |
56,0 |
Картопля до 01.03 з 01.03 |
100 120 |
75 |
1,4 |
0,01 |
16,1 |
72,0 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,1 |
- |
0,8 |
3,2 |
Морква |
20 |
16 |
0,2 |
- |
1,1 |
2,8 |
Крупа вівсяна |
20 |
20 |
2,2 |
1,40 |
13,8 |
69,0 |
Овочевий відвар |
200 |
200 |
- |
- |
- |
- |
Всього |
3,9 |
8,41 |
31,8 |
203,0 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6 |
6 | ... |