Суп вівсяний вегетаріанський без картоплі

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 9, 9 інд.)

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г (мл)

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

 

Олія

7

7

-

7,0

-

56,0

Цибуля

10

8

0,1

-

0,8

3,2

Морква

20

16

0,2

-

1,1

2,8

Крупа вівсяна

20

20

2,2

1,4

13,8

69,0

Овочевий відвар

200

200

-

-

-

-

Всього

2,5

8,4

15,7

131,0

Втрати при тепловому обробленні, %

6

6

6

10

Вага готової страви: 400 мл

Технологія приготування: суп готують на овочевому відварі. Цибулю та моркву не пасерують, а притушують із олією та водою, додають лавровий лист. Овочі варять з урахуванням строків варки. Витрати солі становлять 1,0 г на кожну порцію.

Оцінка готової страви: овочі згідно...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search