Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г (мл)  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Олія  | 
 7  | 
 7  | 
 -  | 
 7,00  | 
 -  | 
 56,00  | 
| 
 Картопля до 01.03  | 
 100  | 
 75  | 
 1,40  | 
 0,01  | 
 16,1  | 
 72,00  | 
| 
 Цибуля  | 
 10  | 
 8  | 
 0,10  | 
 -  | 
 0,8  | 
 3,20  | 
| 
 Морква  | 
 20  | 
 16  | 
 0,20  | 
 -  | 
 1,1  | 
 2,80  | 
| 
 Крупа перлова  | 
 10  | 
 10  | 
 1,65  | 
 0,60  | 
 7,4  | 
 38,05  | 
| 
 Сметана  | 
 10  | 
 10  | 
 0,15  | 
 1,50  | 
 0,2  | 
 14,50  | 
| 
 Огірок солоний  | 
 70  | 
 54  | 
 0,30  | 
 0,10  | 
 5,4  | 
 23,50  | 
| 
 Овочевий відвар  | ... | |||||