Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Олія |
7 |
7 |
- |
7,00 |
- |
56,00 |
Картопля до 01.03 |
100 |
75 |
1,40 |
0,01 |
16,1 |
72,00 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,10 |
- |
0,8 |
3,20 |
Морква |
20 |
16 |
0,20 |
- |
1,1 |
2,80 |
Крупа перлова |
10 |
10 |
1,65 |
0,60 |
7,4 |
38,05 |
Сметана |
10 |
10 |
0,15 |
1,50 |
0,2 |
14,50 |
Огірок солоний |
70 |
54 |
0,30 |
0,10 |
5,4 |
23,50 |
Овочевий відвар | ... |