Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г (мл) |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Олія |
7 |
7 |
- |
7,00 |
- |
56,0 |
Буряк |
80 |
64 |
0,9 |
- |
7,22 |
25,0 |
Картопля до 01.03 з 01.03 |
100 120 |
75 |
1,4 |
0,01 |
16,10 |
72,0 |
Борошно |
2 |
2 |
0,2 |
0,01 |
1,70 |
6,4 |
Цибуля |
10 |
8 |
0,1 |
- |
0,80 |
3,2 |
Морква |
20 |
16 |
0,2 |
- |
1,10 |
2,8 |
Капуста свіжа/квашена |
50 |
38 |
0,7 |
- |
2,44 |
12,2 |
Сметана |
... |