Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ (дієта № 15, 15 інд.)
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г (мл)  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Олія  | 
 7  | 
 7  | 
 -  | 
 7,00  | 
 -  | 
 56,0  | 
| 
 Буряк  | 
 80  | 
 64  | 
 0,9  | 
 -  | 
 7,22  | 
 25,0  | 
| 
 Картопля до 01.03 з 01.03  | 
 100 120  | 
 75  | 
 1,4  | 
 0,01  | 
 16,10  | 
 72,0  | 
| 
 Борошно  | 
 2  | 
 2  | 
 0,2  | 
 0,01  | 
 1,70  | 
 6,4  | 
| 
 Цибуля  | 
 10  | 
 8  | 
 0,1  | 
 -  | 
 0,80  | 
 3,2  | 
| 
 Морква  | 
 20  | 
 16  | 
 0,2  | 
 -  | 
 1,10  | 
 2,8  | 
| 
 Капуста свіжа/квашена  | 
 50  | 
 38  | 
 0,7  | 
 -  | 
 2,44  | 
 12,2  | 
| 
 Сметана  | 
 ...  | |||||