Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Сир кисломолочний |
100 |
100 |
16,7 |
9,0 |
1,3 |
156,0 |
Яйця, шт. |
10 |
4 |
3,1 |
2,8 |
0,2 |
39,0 |
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
5 |
18,7 |
Олія |
10 |
10 |
- |
7,0 |
- |
63,0 |
Борошно |
10 |
10 |
0,3 |
0,1 |
2,1 |
4,5 |
Всього |
20,1 |
18,9 |
8,6 |
281,2 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,0 |
6,0 |
6,0 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 2 шт./ 130 г |
Технологія приготування: сир ретельно перетирають з яйцями, цукром, молоком, борошном. Для запікання дека змащують олією. Сирники смажать з двох боків.
Оцінювання готової страви: порція — 2 шт. із золотавою шкірочкою.