Сирники смажені

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Сир кисломолочний

100

100

16,7

9,0

1,3

156,0

Яйця, шт.

10

4

3,1

2,8

0,2

39,0

Цукор

5

5

-

-

5

18,7

Олія

10

10

-

7,0

-

63,0

Борошно

10

10

0,3

0,1

2,1

4,5

Всього

20,1

18,9

8,6

281,2

Втрати при тепловому обробленні, %

6,0

6,0

6,0

10,0

Вага готової страви: 2 шт./ 130 г

Технологія приготування: сир ретельно перетирають з яйцями, цукром, молоком, борошном. Для запікання дека змащують олією. Сирники смажать з двох боків.

Оцінювання готової страви: порція — 2 шт. із золотавою шкірочкою.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search