Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Сир кисломолочний  | 
 100  | 
 100  | 
 16,7  | 
 9  | 
 1,3  | 
 156  | 
| 
 Всього  | 
 16,7  | 
 9  | 
 1,3  | 
 156  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | ||
| 
 Вага готової страви: 100 г  | ||||||
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Сир кисломолочний  | 
 70  | 
 70  | 
 11,69  | 
 6,3  | 
 0,91  | 
 109,2  | 
| 
 Всього  | 
 11,69  | 
 6,3  | 
 0,...  | |||