Сир кисломолочний

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Сир кисломолочний

100

100

16,7

9

1,3

156

Всього

16,7

9

1,3

156

Втрати при тепловому обробленні, %

-

-

-

-

Вага готової страви: 100 г

Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі.

Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.

Сир кисломолочний

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Сир кисломолочний

70

70

11,69

6,3

0,91

109,2

Всього

11,69

6,3

0,...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search