Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Сир кисломолочний | 100 | 100 | 16,7 | 9 | 1,3 | 156 | 
| Всього | 16,7 | 9 | 1,3 | 156 | ||
| Втрати при тепловому обробленні, % | - | - | - | - | ||
| Вага готової страви: 100 г | ||||||
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Сир кисломолочний | 70 | 70 | 11,69 | 6,3 | 0,91 | 109,2 | 
| Всього | 11,69 | 6,3 | 0,... | |||
