Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Сир кисломолочний |
100 |
100 |
16,7 |
9 |
1,3 |
156 |
Всього |
16,7 |
9 |
1,3 |
156 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
- |
- |
- |
- | ||
Вага готової страви: 100 г |
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Сир кисломолочний |
70 |
70 |
11,69 |
6,3 |
0,91 |
109,2 |
Всього |
11,69 |
6,3 |
0,... |