Сир кисломолочний із цукром

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Сир кисломолочний

50

50

8,35

4,5

0,65

78,0

Цукор

5

5

-

-

4,99

18,7

Всього

8,35

4,5

5,64

96,7

Втрати при тепловому обробленні, %

-

-

-

-

Вага готової страви: 55 г

Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі, додають цукор.

Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.

Сир кисломолочний із цукром

Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Сир кисломолочний

55

55

...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search