Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Сир кисломолочний  | 
 50  | 
 50  | 
 8,35  | 
 4,5  | 
 0,65  | 
 78,0  | 
| 
 Цукор  | 
 5  | 
 5  | 
 -  | 
 -  | 
 4,99  | 
 18,7  | 
| 
 Всього  | 
 8,35  | 
 4,5  | 
 5,64  | 
 96,7  | ||
| 
 Втрати при тепловому обробленні, %  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | 
 -  | ||
| 
 Вага готової страви: 55 г  | ||||||
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі, додають цукор.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний із цукром
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| 
 Продукти  | 
 Маса, г  | 
 Вміст основних нутрієнтів  | 
 Енергетична цінність, ккал  | |||
| 
 Брутто  | 
 Нетто  | 
 Білки, г  | 
 Жири, г  | 
 Вуглеводи, г  | ||
| 
 Сир кисломолочний  | 
 55  | 
 55  | 
 ...  | |||