Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
|
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
|
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
|
Сир кисломолочний |
50 |
50 |
8,35 |
4,5 |
0,65 |
78,0 |
|
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
4,99 |
18,7 |
|
Всього |
8,35 |
4,5 |
5,64 |
96,7 | ||
|
Втрати при тепловому обробленні, % |
- |
- |
- |
- | ||
|
Вага готової страви: 55 г | ||||||
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі, додають цукор.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний із цукром
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
|
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
|
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
|
Сир кисломолочний |
55 |
55 |
... | |||