Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | Нетто | Білки, г | Жири, г | Вуглеводи, г | ||
| Сир кисломолочний | 50 | 50 | 8,35 | 4,5 | 0,65 | 78,0 | 
| Цукор | 5 | 5 | - | - | 4,99 | 18,7 | 
| Сметана | 5 | 5 | 0,15 | 1,0 | 0,20 | 10,5 | 
| Всього | 8,50 | 5,5 | 5,84 | 107,2 | ||
| Втрати при тепловому обробленні, % | - | - | - | - | ||
| Вага готової страви: 55 г | ||||||
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі, додають цукор та сметану.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний із цукром та сметаною
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
| Продукти | Маса, г | Вміст основних нутрієнтів | Енергетична цінність, ккал | |||
| Брутто | ... | |||||
