Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Сир кисломолочний |
50 |
50 |
8,35 |
4,5 |
0,65 |
78,0 |
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
4,99 |
18,7 |
Сметана |
5 |
5 |
0,15 |
1,0 |
0,20 |
10,5 |
Всього |
8,50 |
5,5 |
5,84 |
107,2 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
- |
- |
- |
- | ||
Вага готової страви: 55 г |
Технологія приготування: сир розділяють на порції при подачі, додають цукор та сметану.
Оцінювання готової страви: білий, однорідної консистенції.
Сир кисломолочний із цукром та сметаною
Рекомендовано: раціон І, ІІ, ІІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
... |