Пудинг сирний запечений (суфле)

Картки-розкладки страв
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Рекомендовано: раціон І, ІІ

Приклад оформлення

Продукти

Маса, г

Вміст основних нутрієнтів

Енергетична цінність, ккал

Брутто

Нетто

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Сир кисломолочний

120

120

16,70

9,00

1,30

156,0

Яйця, шт.

4

10

3,10

2,80

0,20

39,0

Цукор

5

5

-

-

5,00

18,7

Масло вершкове

3

3

0,03

4,10

0,04

37,4

Крупа манна

10

10

1,10

0,07

7,30

32,4

Всього

20,93

15,97

13,84

283,5

Втрати при тепловому обробленні, %

6,00

6,00

6,00

10,0

Вага готової страви: 120 г

Технологія приготування: сир ретельно перетирають з яйцями, цукром, молоком, відвареною манною крупою. Для запікання дека змащують маслом. Страву запікають у духовій шафі.

Оцінювання готової страви: біла, однорідної консистенції з рум’яною шкірочкою.

Пудинг си...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search