Рекомендовано: раціон І, ІІ
Приклад оформлення
Продукти |
Маса, г |
Вміст основних нутрієнтів |
Енергетична цінність, ккал | |||
Брутто |
Нетто |
Білки, г |
Жири, г |
Вуглеводи, г | ||
Сир кисломолочний |
120 |
120 |
16,70 |
9,00 |
1,30 |
156,0 |
Яйця, шт. |
4 |
10 |
3,10 |
2,80 |
0,20 |
39,0 |
Цукор |
5 |
5 |
- |
- |
5,00 |
18,7 |
Масло вершкове |
3 |
3 |
0,03 |
4,10 |
0,04 |
37,4 |
Крупа манна |
10 |
10 |
1,10 |
0,07 |
7,30 |
32,4 |
Всього |
20,93 |
15,97 |
13,84 |
283,5 | ||
Втрати при тепловому обробленні, % |
6,00 |
6,00 |
6,00 |
10,0 | ||
Вага готової страви: 120 г |
Технологія приготування: сир ретельно перетирають з яйцями, цукром, молоком, відвареною манною крупою. Для запікання дека змащують маслом. Страву запікають у духовій шафі.
Оцінювання готової страви: біла, однорідної консистенції з рум’яною шкірочкою.