Як організувати лікувальне харчування пацієнтів у тублікарні

Фінансово-господарська діяльність
4 липня 2022 року
|
1 хвилину Читати

НТ
Наталія Трофімова
головна медична сестра Київської міської туберкульозної лікарні № 1 з диспансерним відділення

Правильна організація харчування — важлива складова комплексної протитуберкульозної терапії. Харчування хворих на туберкульоз має знижувати наслідки інтоксикації та сприяти набору маси тіла, яку пацієнт втратив під час захворювання.

Організацію харчування хворих у туберкульозній лікарні регламентують:

Зі змінами і доповненнями, внесеними постановою КМУ від 14.11.2012 № 1046.

Основні вимоги до харчування у туберкульозному закладі встановлює Комісія з контролю за якістю лікувального харчування. Її створюють відповідно до вказаних вищ...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search